لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد

پزشکیان: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

رییس جمهور گفت: ایران برای رابطه با سودان اهمیت قائل است و امیدوارم در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار آقای علی یوسف الشریف وزیر خارجه سودان ضمن ابراز خرسندی از برقراری مجدد روابط میان ایران و سودان و تاکید بر گسترش روابط میان دو کشور گفت: دلیلی وجود ندارد که کشور‌های اسلامی در روابط با یکدیگر دچار تنش و قطع رابطه شوند و بر همین اساس از برقراری مجدد روابط ایران و سودان استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور با اعلام آمادگی برای توسعه روابط با سودان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای رابطه با سودان اهمیت قائل است و امیدوارم در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شود.

در این دیدار علی یوسف الشریف وزیر خارجه سودان هم ضمن ابراز خرسندی از برقراری مجدد رابطه میان ایران و سودان گفت: مایلم در این ملاقات سلام‌های گرم عبدالفتاح برهان رییس شورای حکومتی سودان را به شما ابلاغ کنم و از جنابعالی درخواست می‌کنم که بعد از برقراری آرامش در خارطوم به کشور ما سفر کنید.

وزیر خارجه سودان بر اراده کشورش بر گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید و تصریح کرد: دولت سودان مایل است در همه زمینه‌ها با دولت ایران روابط خود را گسترش دهد و بر همین اساس به زودی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.

وزیر خارجه سودان در این دیدار پیام رییس شورای حکومتی سودان را نیز به پزشکیان تقدیم کرد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: پزشکیان سودان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار