گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پزشکیان: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

رییس جمهور گفت: ایران برای رابطه با سودان اهمیت قائل است و امیدوارم در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار آقای علی یوسف الشریف وزیر خارجه سودان ضمن ابراز خرسندی از برقراری مجدد روابط میان ایران و سودان و تاکید بر گسترش روابط میان دو کشور گفت: دلیلی وجود ندارد که کشور‌های اسلامی در روابط با یکدیگر دچار تنش و قطع رابطه شوند و بر همین اساس از برقراری مجدد روابط ایران و سودان استقبال می‌کنیم.

رئیس جمهور با اعلام آمادگی برای توسعه روابط با سودان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای رابطه با سودان اهمیت قائل است و امیدوارم در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شود.

در این دیدار علی یوسف الشریف وزیر خارجه سودان هم ضمن ابراز خرسندی از برقراری مجدد رابطه میان ایران و سودان گفت: مایلم در این ملاقات سلام‌های گرم عبدالفتاح برهان رییس شورای حکومتی سودان را به شما ابلاغ کنم و از جنابعالی درخواست می‌کنم که بعد از برقراری آرامش در خارطوم به کشور ما سفر کنید.

وزیر خارجه سودان بر اراده کشورش بر گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید و تصریح کرد: دولت سودان مایل است در همه زمینه‌ها با دولت ایران روابط خود را گسترش دهد و بر همین اساس به زودی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور برگزار خواهد شد.

وزیر خارجه سودان در این دیدار پیام رییس شورای حکومتی سودان را نیز به پزشکیان تقدیم کرد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: پزشکیان سودان
مطالب مرتبط
ارسال نظر